1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye’nin yağı Turyağ Bursa’da Türkiye’nin Ustalarıyla buluştu

Turyağ'dan Haberler

Türkiye’nin yağı Turyağ Bursa’da Türkiye’nin Ustalarıyla buluştu

26 Ekim 2017, 15:18

“Türkiye’nin Yağı, Türkiye’nin Ustalarıyla” buluşmalarımıza İstanbul’un ardından Bursa ile devam ettik. Yaklaşık 100 Bursalı pastane- ve börek ustasının katıldığı etkinliğimizde bir konuşma yapan Cargill Gıda Türkiye Pastacılık Yağları Satış Müdürü Halit Görgülü, Türkiye genelinde çok sayıda pastane ve börekçinin Turyağ müşterisi olduğunu belirterek, “Turyağ olarak, her geçen gün geliştirip zenginleştirdiğimiz yenilikçi ürün portföyümüzle her zaman sizin yanınızda olacağız. Önümüzdeki dönemde, tüm Türkiye’deki ustalarımıza lezzetlerine lezzet katmaları için destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bursa Mercure Otel’de düzenlenen ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmaya, Cargill Gıda Ortadoğu, Türkiye ve Kuzey Afrika AR-GE Lideri Aylin Aksoy, Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney ve Pazarlama Müdürü Füsun Uğur’un yanı sıra, Turyağ kullanan yaklaşık 100 Bursalı pastacılık ustası katıldı.

Turyağ Pastacılık Ustaları, Turyağ’ın çeşitli ürünlerini kullanarak yaptığı pastacılık uygulamaları ile en güncel trendleri konuklarla paylaşırken, Cargill Gıda Türkiye Pastacılık Yağları Satış Müdürü Halit Görgülü ve Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney de marka ve ürün portföylerine ilişkin sunumlarını katılımcılarla paylaştı.

Görgülü, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Turyağ satış organizasyonu olarak, Türkiye’nin farklı yerlerindeki satış noktalarımızla çalışıyoruz. Bu noktalar aracılığıyla direkt satışlarımızı yaparken, sahadaki satış ekibimiz aracılığıyla da pastanelere ve ürünlerimizi kullanan börekçi, baklavacı gibi noktalara ulaşıyoruz. Yağlarımızı kullanan ustalara yönelik düzenlediğimiz bu etkinliklere İstanbul’da başladık. Bursa’nın ardından; Samsun, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’daki ustalarımızla da buluşacağız. Turyağ olarak önümüzdeki dönemde de, tüm Türkiye’deki ustalarımıza lezzetlerine lezzet katmaları için destek vermeye devam edeceğiz.” Ayrıca sahnede Turyağ pastacılık ustalarından Mehmet Usta Yoğurtlu Poğaça ve Mahmut Usta da Tuzlu Biscotti tarifleriyle ürün demo gösterilerini gerçekleştirdiler.