Süt ve şekerin yarısını ocakta kaynatılır. Yumurta sarısı ve toz şekerin yarısı karıştırılır.
Kaynayan sütten azar azar yumurtalı karışıma dökülür ve devamlı olarak karıştırılarak 3 dakika daha kaynatılmaya devam edilir. Ocağın altı kapanır ve sonrasında çırpılmış şanti hariç tüm malzemeler karışıma dökülür ve karıştırılır. Bu karışım soğumaya bırakıldıktan sonra üzerine şanti ilave edilip tekrar karıştırılır.
Arzuya göre kase ya da bardaklara hazırlanan frambuazlı mus dökülür ve taze frambuaz ile servis edilir.
Pastacı Kreması (Prenses Krema) Yapılışı ;
Süt ve Turyağ Özel kaynatılır. Kaynayan karışımdan yumurta sarısına azar azar ve devamlı karıştırarak 3-4 kepçe dökülür. Üzerine küvertür ilave edilip karıştırılarak kendi sıcaklığında eritilir. El mikseri ile 25 dakika devamlı karıştırılır ve +4 derece dolapta bir gün bekletilir. Ertesi gün hazırlanan 500 gr krema, 500 gr sıvı şanti eklenerek mikserde beraber çırpılır ve uygulanır.