Hakkımızda
Kalite Sertifikaları
Pastacılık Yağları Satış Ağı
İnsan Kaynakları
İletişim
Toggle navigation
Anasayfa
(current)
Ürünler
Endüstriyel
Bisküvi - Kraker Yağları
Çikolata & Kaplama Yağları
Dolgu Yağları
Dondurma Yağları
Kuru Meyve Yağları
Sürülebilir Krema Yağları
Tava Yağlama
Tanker Ürünleri
Pastacılık
Catering
Ustalara Özel
Tarifler
Ustanın Not Defteri
Turyağ'dan Haberler
Turyağlıyız.biz
Hakkımızda
Kalite Sertifikaları
Pastacılık Yağları Satış Ağı
İnsan Kaynakları
İletişim
Ustalara Özel
Tarifler
Makaron
Hazırlama:
-
Pişirme:
-
Malzemeler
90 gr yumurta beyazı
150 gr badem unu
300 gr pudra şekeri
75 gr su
250 gr toz şeker
90 gr yumurta beyazı
×
Turyağ - Ömer Usta Makaron Tarifi
Diğer Tarifler
Makaron
Cevizli Peluş
Tuzlu Rulo
Tuzlu Tartolet
Previous
Next
Makaron
Cevizli Peluş
Tuzlu Rulo
Tuzlu Tartolet
Previous
Next