Yumurta, şeker ve pasta katkı mikserde 4 dakika çırpılıp üzerine diğer malzemeler ilave edilir ve 3 dakika daha çırpılır. Daha sonra kek hamuru istenilen kek kalıbına dökülür ve 160 derecede 40 dakika pişirilir ve soğumaya bırakılır. Son olarak krema ile keke istenilen şekil verilir.
Pastacı Kreması Yapılışı ;
Süt ve Turyağ Özel kaynatılır. Kaynayan karışımdan yumurta sarısına azar azar ve devamlı karıştırarak 3-4 kepçe dökülür. Üzerine küvertür ilave edilip karıştırılarak kendi sıcaklığında eritilir. El mikseri ile 25 dakika devamlı karıştırılır ve +4 derece dolapta bir gün bekletilir. Ertesi gün hazırlanan 500 gr krema, 500 gr sıvı şanti eklenerek mikserde beraber çırpılır ve uygulanır.