Pastacılık
  1. Ürünler
  2. Pastacılık

Turyağ ÂLÂ

Turyağ ÂLÂ


Lezzette daha fazlasını arayan ustalara özel

Kullanım Alanları:

Turyağ ÂLÂ, pastacılık ürünlerinin tamamında yüksek performans arayanlar için tercih sebebidir. Kek ve mayalı hamurlarda, tatlı ve tuzlu kurabiyelerde, torba bisküvi gibi üretimlerde esnek ve benzersiz yapı özelliği nedeniyle kullanılabilen çok amaçlı ve %90 yağ oranına sahip tek margarindir.

Yağ Özellikleri

  1. Turyağ® ÂLÂ tam anlamıyla genel kullanımı olan ve yüksek yağ oranına (%90) sahip tek margarindir.
  2. Turyağ® ÂLÂ ile yapılan ürünlerde, kullanılan diğer malzemelerin getirebileceği olumsuz özellikler en aza indirgenir, kullanım kolaylığı sağlar.
  3. Turyağ® ÂLÂ ile yapılan ürünler ağızda çok kolay erir ve dağılır, lezzetin tümüyle hissedilmesini sağlar.
  4. İçerdiği yüksek yağ oranıyla bayatlamayı geciktirerek raf ömrünü uzatır.
  5. Reçetesi sayesinde hamurla bütünleşmesi mükemmel seviyededir. Bu sayede ekstra lezzetli ve cezbedici görünüşe sahip ürünler ortaya çıkmasını sağlar.
Raf Ömrü:6 ay
Net Ağırlık:10 kg
Ambalaj Şekli:HDPE Torba mukavva koli
Saklama Koşulları:HDPE Torba mukavva koli