Pastacılık
  1. Ürünler
  2. Pastacılık

Turyağ Börek

Turyağ Börek
“Parlak, kabarık, çıtır çıtı börekler”

Özellikle tur verilerek hazırlanan milföy hamurları ve mayalı hamur çeşitlerinin hazırlanması için ideal bir yağdır. elastiki yapısı, kuvvetli merdane darbelerine dayanıklı olması ve sıcak ortamlarda kendini bırakmayarak tur verme işleminde hamurun yağ kusmasına izin vermemesi nedeniyle ustaların sağ koludur.

Kullanım Alanları:

Milföy böreği çeşitleri, talaş böreği, volovan, kruvasan, kol böreği, serpme börek, korne ve danish.

Yağ Özellikleri

  1. Kolesterol içermez
  2. Bitkisel yağlardan üretilmiştir
  3. Formülündeki yağ oranı en az %82
  4. Bayatlamayı geciktirir, ürünlerin raf ömrünü uzatır
  5. Dayanıklı, esnek ve uygun kıvamı sayesinde yaz aylarında ve sıcak imalathanelerde rahatlıkla kullanılır.
Raf Ömrü6 ay
Net Ağırlık10 kg
Ambalaj ŞekliPolietilen torba, mukavva koli
Depolama KoşullarıSerin, kuru ve kokusuz ortamda güneşten koruyarak saklanmalıdır