Pastacılık
  1. Ürünler
  2. Pastacılık

Turyağ Krema

Turyağ Krema
“Krema yapımındaki en büyük yardımcınız”

Çırpılmaya başladığı andan itibaren hızla havayı tutup hacim alan ve hacmini uzun süre koruyan bitkisel susuz yağ sınıfında kaliteli bir yağdır. Tüm meyveli, sütlü ve çikolatalı kremaların yapımında kullanıma uygundur, kremaya hafif ve doğal bir lezzet katar. Taze, gevrek ağızda kolayca dağılan kurabiyeler üretmenizi sağlamanın yanı sıra pişmiş üründe çökme yapmaz.

Kullanım Alanları:

Tartalet hamurları, kremabor, bisküvi, tatlı-tuzlu kurabiyeler, dökme kuru pasta çeşitleri, un kurabiyesi

Yağ Özellikleri

  1. Kolesterol içermez
  2. Bitkisel yağlardan üretilmiştir.
  3. Formülündeki yağ oranı en az %99
  4. Bayatlamayı geciktirir, ürünlerin raf ömrünü uzatır
Raf Ömrü12 ay
Net Ağırlık10 kg
Ambalaj ŞekliPolietilen torba, mukavva koli
Depolama KoşullarıSerin, kuru ve kokusuz ortamda güneşten koruyarak saklanmalıdır