Pastacılık
  1. Ürünler
  2. Catering

UFA Baklava

UFA Baklava
“Enfes tereyağ aroması, altın sarısı parlaklık”

Urfa yağının eşsiz lezzet ve kokusuna sahip bu yağ, kullanıldığı tatlılara iştah açıcı bir parlaklık ve tereyağ aroması sayesinde doğal bir çeşni katarken ağızda yağ tadı bırakmaz.

Kullanım Alanları:

Cevizli, fıstıklı tüm baklava çeşitleri, bülbül yuvası, saray burması, şöbiyet, tel ve burma kadayıf, künefe, su böreği, un kurabiyesi, kandil simidi.

Yağ Özellikleri

  1. Kolesterol içermez
  2. Bitkisel yağlardan üretilmiştir
  3. Formülündeki yağ oranı en az %99
  4. Tereyağ aromalı bir üründür
Raf Ömrü12 ay
Net Ağırlık16,38 kg
Ambalaj ŞekliLake Teneke
Depolama KoşullarıSerin, kuru ve kokusuz ortamda güneşten koruyarak saklanmalıdır